Kurzy vaření s Good Karma
nové:
23. 11. 2024
MR. FALAFEL
Workshop arabské kuchyně v Brně!
Jak na dokonalý hummus, nadýchanou pitu, křupavý falafel? Co je tabbouleh a co arabská hospodyňka udělá s lilkem či červenou řepou?
Přijďte, opona se zvedá!!!
11:00 - 16:00
Le Bon showroom
Zábrdovická 16, Brno
Cena: 1 800 Kč
Přihlášky přes formulář níže
JEDNODENNÍ A VÍKENDOVÉ KURZY
18. 1. 2025
11:00 - 16:00
Le Bon showroom
Zábrdovická 16, Brno
Úžasné Jihoindické snídaně
Placky, dósy, chutney a mnohém více! Sladké i slané, dokonale vyvážené, nebesky dobré♡
PRO VÍCE PODROBNOSTÍ STISKNĚTE TLAČÍTKO DOLE:
25. 1. 2025
Minikurz bezlepkového pečení: kouzlení s ovsem, čočkou a zelenou pohankou.
Vláčný chléb plný živin z plnohodnotných surovin, palačinky, focaccia, banánový chlebík se sušeným ovocem... Bez lepku, bez droždí, rychle a snadno.
Kapacita: 4 osoby
Cena: 2 500 Kč
22.2.2025
11:00 - 16:00
Le Bon showroom
Zábrdovická 16, Brno
Zima a brzké jaro v ájurvédské kuchyni
Více podrobností: coming soon
KURZY NA MÍRU/
KURZY MIMO BRNO
Kurz ve vašem městě nebo teambuilding formou kurzu vaření.
Napište nám a po domluvení vhodného termínu přijedeme za vámi!
- téma a termín si volíte Vy
- 100% pozornost lektora
- domácké prostředí
- tištěné materiály ke kurzu
(seznam příkladů témat, volné termíny a ceny kurzu vám na požádání zašleme, použijte prosím formulář dole)
ŠKOLA ÁJURVÉDSKÉHO VAŘENÍ
DLOUHODOBÝ VZDĚLÁVÁCÍ PROGRAM
Teoretické základy hlavních ájurvédských principů a pokročilé praktické vaření.
10 lekcí, včetně závěrečného víkendového soustředění
Říjen 2024 - červen 2025
KURZ JE PLNĚ OBSAZEN!
INFORMACE O KURZU
10 neděl, 10 lekcí - každá bude zasvěcená jednotlivým aspektům ájurvédy. Kurz probíhá od října do června a končí víkendovým soustředěním.
Není to jen kurz vaření - naučíme se nejen vařit, ale zjistíme jak a proč kombinujeme jednotlivé suroviny, jaké účinky skrývá v sobě koření, jak namíchat vlastní kořenící směsi a ájurvédské čaje, jak si sestavit vlastní jídelníček, jak uzpůsobit jídlo a zdravé návyky ročnímu období a mnohem, mnohem víc!
Hlavní přednost kurzu tkví právě v dlouhodobé výuce. Máme možnost jít do témat hlouběji, spojovat je, postupně skládat nádhernou, barevnou mozaiku souvislostí, které můžou pozitivně ovlivnit naše zdraví, náš emoční svět, naši kuchyni, náš život.
Právě kvůli tomuto ucelenému procesu se do kurzu nelze přihlásit jen na vybrané lekce. Kolektiv, který se ustálí na začátku, bude pokračovat v práci spolu po celou dobu. Díky tomu se rodí plodné diskuze a vznikají nová dlouhodobá přátelství.
Obsáhlá teoretická část naučí nás víc rozumět tomu co pak děláme v částí praktické - každá lekce samozřejmě končí společně uvařeným ájurvédským obědem!
Celý kurz uzavírá víkendové soustředění v Bělé nad Svitavou - s jógou (pod vedením Katky Rojkové, www.katkarojkova.cz ), lekcemi na čerstvém vzduchu a společným vařením, částečně i postaru na otevřeném ohni...
Kurz je určen všem, koho zajímá nejen vaření, ale i širší souvislosti.
Všem, komu nestačí jen uvařit dobré kari, ale má taky touhu vědět, jak pomoci dobrého jídla zlepšit své zdraví.
Všem, kdo chce se dozvědět víc o nejstarší na světě vědě o životě a rozšířit si obzory.
Základy teorie poskytnou nám větší uvědomělost a rozhled a následná praxe nám pomůže nově nabyté znalosti uplatnit, a to nejen v kuchyni.
Maximální počet účastníků je 12 osob.
Přihlášky a dotazy prosím zasílejte prostřednictvím formuláře dole.
Vaše přihláška se stává platnou po uhrazení nevratné zálohy. Děkuji za pochopení.
Těším se na vás!!!
S láskou,
Světlana Synáková
Good Karma Chef