Good Karma Catering je sehraný tým a vaří na jógových, meditačních a tanečních workshopech, zajišťuje originální rauty na svatbách a jiných akcích po celé ČR i v zahraničí. 

Síla a krása dobrého projektu tkví ve společenství lidí. To naše je napůl rodinný (matka a dcera), napůl kamarádský počin. Když se práce řídí zákony vzájemné důvěry a přátelství, když během náročných příprav je čas i na legraci, všechno funguje, jak má! 


 

Tvůrkyní původního projektu Good Karma je Světlana Synáková - profesionální veganská šéfkuchařka. Působila v řadě brněnských kaváren a restaurací a postupně, po malých krůčcích si začala vymýšlet a plnit si vlastní sen.

Světlana ráda experimentuje, cestuje, čte a píše. Miluje exotické chutě, koření a kuchyně různých národů. Vaření nevnímá jen jako labužnický zážitek, ale i jako lék pro tělo i duši. Proto podniká cesty do Indie, kde studuje základy ájurvédy a ájurvédského vaření pod vedením vyhlášených domorodých kuchařek.

Své mnohaleté zkušenosti promítla i do knihy Atlas polévek, která vyšla v roce 2019 v nakladatelství Albatros.


Studium v Indii

Učitele, učitelky, nová přátelství a zkušenosti...