Kurzy vaření s Good Karma

25. 11. 2023

11:00 - 16:00

Podzimní ájurvédský talíř

Děkujeme! Kurz je plně obsazen!

JEDNODENNÍ A VÍKENDOVÉ KURZY

27.1.2024

11:00 - 16:00

Úžasné Jihoindické snídaně

Placky, dósy, chutney a mnohém více!
Kurz je plně obsazen

17.2.2024
11:00 - 16:00

Le Bon showroom

Zábrdovická 16, Brno

Zima a brzké jaro v ájurvédské kuchyni

Očistné techniky a jídlo jako prostředek k upevnění zdraví

Cena: 1 800 Kč

Více podrobností: napište nám přes formulář a zašleme vám podrobný program!


KURZY NA MÍRU/

KURZY MIMO BRNO

Kurz ve vašem městě nebo teambuilding formou kurzu vaření. Napište nám a po domluvení vhodného termínu přijedeme za vámi!

20. 1. 2024
ZIMNÍ ÁJURVÉDSKÝ TALÍŘ
Nový Jičín
Fokus  10:30 - 16:00


3.-5.5. 2024
AMAZING INDIAN BREAKFASTS
Cooking workshop in Strasbourg, France

INDIVIDUÁLNÍ KURZY VAŘENÍ
(1 - 3 osoby) : 

- téma a termín si volíte Vy

- 100% pozornost lektora

- domácký prostředí

- tištěné materiály ke kurzu

(seznam příkladů témat, volné termíny a ceny kurzu vám na požádání zašleme, použijte prosím formulář dole)




ŠKOLA ÁJURVÉDSKÉHO  VAŘENÍ

DLOUHODOBÝ VZDĚLÁVÁCÍ PROGRAM

Teoretické základy hlavních ájurvédských principů a pokročilé praktické vaření. 

10 lekcí, včetně závěrečného víkendového soustředění

Říjen 2024 - červen 2025  REGISTRACE otevřená!

Program ke stažení:

                       ⬇️ ⬇️ ⬇️


INFORMACE O KURZU

10 neděl, 10 lekcí - každá bude zasvěcená jednotlivým aspektům ájurvédy. Kurz probíhá od října do června a končí víkendovým soustředěním.

Není to jen kurz vaření - naučíme se nejen vařit, ale zjistíme jak a proč kombinujeme jednotlivé suroviny, jaké účinky skrývá v sobě koření, jak namíchat vlastní kořenící směsi a ájurvédské čaje, jak si sestavit vlastní jídelníček, jak uzpůsobit jídlo a zdravé návyky ročnímu období a mnohem, mnohem víc!

Hlavní přednost kurzu tkví právě v dlouhodobé výuce. Máme možnost jít do témat hlouběji, spojovat je, postupně skládat nádhernou, barevnou mozaiku souvislostí, které můžou pozitivně ovlivnit naše zdraví, náš emoční svět, naši kuchyni, náš život.

Právě kvůli tomuto ucelenému procesu se do kurzu nelze přihlásit jen na vybrané lekce. Kolektiv, který se ustálí na začátku, bude pokračovat v práci spolu po celou dobu. Díky tomu se rodí plodné diskuze a vznikají nová dlouhodobá přátelství.

Obsáhlá teoretická část naučí nás víc rozumět tomu co pak děláme v částí praktické - každá lekce samozřejmě končí společně uvařeným ájurvédským obědem!

Celý kurz uzavírá víkendové soustředění v Bělé nad Svitavou - s jógou (pod vedením Katky Rojkové, www.katkarojkova.cz ), lekcemi na čerstvém vzduchu a společným vařením, částečně i postaru na otevřeném ohni...

Kurz je určen všem, koho zajímá nejen vaření, ale i širší souvislosti.

Všem, komu nestačí jen uvařit dobré kari, ale má taky touhu vědět, jak pomoci dobrého jídla zlepšit své zdraví.

Všem, kdo chce se dozvědět víc o nejstarší na světě vědě o životě a rozšířit si obzory.

Základy teorie poskytnou nám větší uvědomělost a rozhled a následná praxe nám pomůže nově nabyté znalosti uplatnit, a to nejen v kuchyni.

Maximální počet účastníků je 12 osob.

Přihlášky a dotazy prosím zasílejte prostřednictvím formuláře dole.

Vaše přihláška se stává platnou po uhrazení nevratné zálohy. Děkuji za pochopení.

Těším se na vás!!!

S láskou,

Světlana Synáková

Good Karma Chef